Lambéria, hajópadló, teraszburkolat közvetlenül a gyártótól.
Viszonteladó partnerek és forgalmazók jelentkezését is várjuk, a vásárolt tételektől függően további kedvezményeket biztosítunk!

Bangkirai olaj

Rendezés: Ár | Név | ▲Sorrend
PNZ KÖRNYEZETKIMÉLŐ BANGKIRAI OLAJ 0,75 L

PNZ KÖRNYEZETKIMÉLŐ BANGKIRAI OLAJ 0,75 L

Rendelhető

PNZ-BANGKIRAI-ÖL (PNZ-BANGKIRAI OLAJ)
Tulajdonságok:
A PNZ-BANGKIRAI-ÖL egzotikus fákra alkalmazható természetes faápoló, amely kemény,időjárásálló olajokat és pigmenteket tartalmaz, amelyek hatékonyan blokkolják az UV sugarakat és megvédik a fát a korhadástól. Száradás után szagtalan. Nem tartalmaz mérgezo anyagokat.
Alkalmazási terület:
Professzionális kopás elleni védelem a minoségi kerti faanyagok számára és különleges igénybevételnek kitett felületekre, például teraszpadló, kocsibeálló, kerti bútor, stb. Egzotikus fákra, mint például bangkirai, iroko, mahagóni, meranti, nyatoh, robble, jarrah, belinga, valamint duglász fenyo, robinia, tölgy, vörösfenyo és cédrus. 

Kiszerelés: 0,75L/db 

    
9 490,- Ft/db
PNZ KÖRNYEZETKÍMÉLŐ BANGKIRAI OLAJ 2,5L

PNZ KÖRNYEZETKÍMÉLŐ BANGKIRAI OLAJ 2,5L

Rendelhető

PNZ-BANGKIRAI-ÖL (PNZ-BANGKIRAI OLAJ)
Tulajdonságok:
A PNZ-BANGKIRAI-ÖL egzotikus fákra alkalmazható természetes faápoló, amely kemény, időjárásálló olajokat és pigmenteket tartalmaz, amelyek hatékonyan blokkolják az UV sugarakat és megvédik a fát a korhadástól. Száradás után szagtalan. Nem tartalmaz mérgező anyagokat.
Alkalmazási terület:
Professzionális kopás elleni védelem a minoségi kerti faanyagok számára és különleges igénybevételnek kitett felületekre, például teraszpadló, kocsibeálló, kerti bútor, stb. Egzotikus fákra, mint például bangkirai, iroko, mahagóni, meranti, nyatoh, robble, jarrah, belinga, valamint duglász fenyo, robinia, tölgy, vörösfenyő és cédrus.  

Kiszerlés: 2,5L/db 

    
23 900,- Ft/db
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Lambéria (festett vagy fózólt), hajópadló, bio fabrikett vásárlását tervezi? Vásároljon közvetlenül a gyártótól! Lambéria és hajópadló árakról érdeklődjön emailben vagy telefonon.