Lambéria, hajópadló, teraszburkolat közvetlenül a gyártótól.
Viszonteladó partnerek és forgalmazók jelentkezését is várjuk, a vásárolt tételektől függően további kedvezményeket biztosítunk!

FINN THERMOWOOD FENYŐ FÓZOLT FALBURKOLAT 18X141

FINN THERMOWOOD FENYŐ FÓZOLT FALBURKOLAT 18X141
Raktáron
895,- Ft/fm
 ThermoWood® bejegyzett védjegy tulajdonosa az International Association Thermowood.
Csak bejegyzett tagjainak van joguk használni a ThermoWood® hőkezelt fa védjegyet.
Mindannyian együttműködnek a szabványosítás, minőség-ellenőrzés és kutatási folyamatokban, annak érdekében, hogy fokozzák a termékek használhatóságát és tartósságát.
Sajnos jogszerűtlenül használják sokan a ThermoWood® szót .
Nagyon fontos felhívni a felhasználók figyelmét arra, hogy a Nemzetközi ThermoWood Egyesület által meghatározott műszaki paraméterek nem érvényesek minden, a piacon elérhető hőkezelt faanyagra. Az adatok csak akkor érvényesek, ha a valódi ThermoWood termékek előállítását a független minőség-ellenőrzési rendszer által ellenőrzött akkreditált bejelentett szervezet végzi. Számos cég a termék osztályos besorolását (Thermo-S és a Thermo-D) is jogszerűtlenül használják!
A Thermowood védjegy erős. Ezt bizonyítja a Belső Piaci Harmonizációs Hivatal (OHIM) teljesítmény igazolása. Az EU-n kívül a ThermoWood védjegy bejegyzett Svájcban, Japánban, Kínában, az Egyesült Államokban és Kanadában, és mindez a Nemzetközi ThermoWood Egyesület (Lämpöpuuyhdistys ry). által.
 
 
Kültéri használatra, tartóssága miatt a gyártó a Thermo-D terméket ajánlja.
A Thermowood-folyamat kezelési osztály szerinti hatása a hőkezelt fa tulajdonságaira:
 
LUC/BOROVI
  Thermo-S  Thermo- D
Kezelési hőmérséklet 190 °C 212 °C
Időjárás ellenállás + ++
Mérettartóság + ++
Hajlítószilárdság  nincs változás  -
Szín-intenzitás + ++
 
 
 
 
 
 
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Lambéria (festett vagy fózólt), hajópadló, bio fabrikett vásárlását tervezi? Vásároljon közvetlenül a gyártótól! Lambéria és hajópadló árakról érdeklődjön emailben vagy telefonon.