Lambéria, hajópadló, teraszburkolat közvetlenül a gyártótól.
  • Hívjon+36 20 / 958 7535
Viszonteladó partnerek és forgalmazók jelentkezését is várjuk, a vásárolt tételektől függően további kedvezményeket biztosítunk!

PNZ KÖRNYEZETKÍMÉLŐ KEMÉNYVIASZ-OLAJ 0,25L

PNZ KÖRNYEZETKÍMÉLŐ KEMÉNYVIASZ-OLAJ 0,25L
Kiszerelés: db
Szín:
Raktáron
8 890,- Ft
x db
Felhasználás:
A Keményviasz-olaj felhordása ecsettel, ruhával, hengerrel vagy spatulyával történik, két rendkívül vékony rétegben. Az elsőréteget 10 perces száradást követően beledörzsöljük a felületbe, majd 8-10 órás száradási időt követően felhordjuk a második réteget, további 12-24
óra után a felület fényesre polírozható. A felületnek száraznak,tisztának, zsírtól és egyéb szennyeződésektől mentesnek kell lennie. A felület megtisztítására használhatjuk a PNZ Fatisztító folyadékot is. Felhordáskor a környezet és a kezelt felület hőmérséklete nem lehet
8°C alatt. Az eszközök tisztítása terpentinnel történhet. A termék felhordható gépi úton is (egytárcsás vibrációs csiszoló-polírozó géppel).
Tisztítás:
A kész felület takarítása langyos vízzel, vagy enyhe, semleges PH értékű tisztítószerekkel javasolt.
Száradás:
12 óra. A kész bevonatra ne helyezzünk szőnyeget, textíliát 10 napig!
Kiadósság:
20-30 m2/liter/réteg
Tárolás:
S3 Huvös helyen tartandó. S8 Az edényzet szárazon tartandó. S49 Csak az eredeti edényzetben tárolható.
Figyelmeztetés:
Tűzveszélyes (Lobbanáspont: +62°C). R22 Lenyelve ártalmas. R41 Súlyos szemkárosodást okozhat. R50 Nagyon mérgezo a vízi szervezetekre. R65 Lenyelve ártalmas, aspiráció (idegen anyagnak a légutakba beszívása) esetén tüdokárosodást okozhat. R66 Ismételt expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. S1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó S51 Csak jól szellőztetett helyen használható!
Megfelel a DIN 68861-1C , a DIN 53160 és az EN 71 szabványoknak. Gyermekjárékra alkalmazható. 
    
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Az elírás és a tévedés jogát fenntartjuk és ezért felelősséget nem vállalunk.
Kérjük rendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot.
Lambéria (festett vagy fózólt), hajópadló, bio fabrikett vásárlását tervezi? Vásároljon közvetlenül a gyártótól! Lambéria és hajópadló árakról érdeklődjön emailben vagy telefonon.