Lambéria, hajópadló, teraszburkolat közvetlenül a gyártótól.
  • Hívjon+36 20 / 958 7535
Viszonteladó partnerek és forgalmazók jelentkezését is várjuk, a vásárolt tételektől függően további kedvezményeket biztosítunk!

Czigler & Czigler lambéria és hajópadló gyártás, forgalmazás

A Czigler & Czigler Faipari Kft. a fenyő faburkolatgyártásban szerzett több mint egy évtizedes szakmai tapasztalat és folyamatos beruházás eredményeként sikeresen üzemelteti a ma már a nyugat-magyarországi régió egyik legjelentősebb lambéria és hajópadló gyártó üzemét, amely 1995 óta működik csaknem 3 900 m²-en. A létesítmény főbb részei a 300 m² alapterületű üzem illetve a 700 m²-es raktárépület.


Czigler & Czigler Faipari és Kereskedelmi Kft. épülete

 

Lambéria és hajópadló gyártás

Az alap profil (lambéria és hajópadló gyártás) mellett az üzemben készülnek táblásított fenyőlapok, profillécek. A forgalmazott termékek választékát gazdagítják az OSB lapok, a különböző környezetbarát felületkezelő anyagok, illetve a Magyarországon méltán közkedvelt tüzelőanyag a biofabrikett.


Cégünk érzékelve a piaci igények változását a szolgáltatások irányában erősíti tevékenységét. Újdonságként 2015-től bevezettük a lambéria festését, a megvásárolt berendezésekkel a legkorszerűbb anyagok felhasználása mellett hatékonyan és gyorsan vagyunk képesek a legjobb minőség elérésére, ezzel is támogatva partnereink munkáját. 


Termékeink kivétel nélkül magas minőségű műszárított északi borovi és lucfenyőből készülnek. Hydro technológiával sima felületre gyalult, tartós és mutatós termékek. Ha minőségi árut keres, mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, biztosan találunk olyan terméket, szolgáltatást, ami elnyeri a tetszését!

 

Lambéria és hajópadló forgalmazás

A Czigler & Czigler Faipari és Kereskedelmi Kft. célkitűzése a vásárlói igények magas fokú kielégítése, a termékválaszték teljesebb körű kiszélesítése, valamint a kínált szolgáltatások színvonalának emelése.

 
Vásároljon lambéria, hajópadló vagy biofabrikett termékeinkből, közvetlenül a gyártótól!

Czigler & Czigler lambéria és hajópadló gyártás, forgalmazás Czigler & Czigler lambéria és hajópadló gyártás, forgalmazás Czigler & Czigler lambéria és hajópadló gyártás, forgalmazás Czigler & Czigler lambéria és hajópadló gyártás, forgalmazás Czigler & Czigler lambéria és hajópadló gyártás, forgalmazás Czigler & Czigler lambéria és hajópadló gyártás, forgalmazás

Lambéria (festett vagy fózólt), hajópadló, bio fabrikett vásárlását tervezi? Vásároljon közvetlenül a gyártótól! Lambéria és hajópadló árakról érdeklődjön emailben vagy telefonon.